Vraag & aanbod

Zoekt u een gastouder?

Opdekleintjesletten brengt vraag en aanbod bij elkaar. Wanneer u op zoek bent naar een gastouder dan kunt u één van de consulenten een e-mail sturen of haar bellen. Samen met u worden in een persoonlijk gesprek uw wensen en eisen doorgenomen. Vervolgens gaat uw consulent voor u op zoek naar een passende gastouder.

Wilt u gastouder worden?

Andersom geldt natuurlijk ook dat als u gastouder wilt worden, of als u al werkzaam bent als gastouder, u zich kunt aanmelden bij Opdekleintjesletten. In een persoonlijk gesprek gaat uw consulent met u bespreken aan welke eisen u reeds voldoet en op welke wijze u deze eventueel nog kunt aanvullen. Vervolgens wordt er op basis van uw wensen gezocht naar oppaskinderen, rekening houdend met de eisen die de Wet kinderopvang stelt aan de opvanglocatie, het aantal kinderen dat u tegelijk mag opvangen én de samenstelling (leeftijdscategorie) van de opvangkinderen.

Adviestarief

Het is bij Opdekleintjesletten voor een gastouder financieel interessant om van oppassen werk te maken. Bij Opdekleintjesletten wordt per oppasuur een tarief gevraagd van € 0,75. Wij hanteren een adviestarief voor de gastouder van € 5,25 per oppasuur per kind. De vraagouder betaalt bij dit adviestarief een totaalbedrag van € 6,00 per kind per uur.